9/10/2010

Täidetud canellonid









Mõnus lasanjet meenutav roog pastasõpradele.

Vaja läheb:

14 cannelloni
400g hakkliha
2 punast pipart
5 suurt basiiliku lehte
50g pestot
1 sibul
3 küüslauguküünt
250ml vett
200ml kohvikoort
300g tomatipastat
Maitsestamiseks soola ja pitsamaitseainet.
100g juustu
50g parmesani

Valmistamine:

1) Prae hakkliha sibula ja küüslauguga ning lisa maitseained.
2) Võta hakkliha pannilt ja lisa sellele hakitud basiilik, pesto ja pipar.
3) Täida canellonid (14 tk) hakklihaga ja pane ülejäänud hakkliha canellonide peale.
4) Sega kokku vesi, kohvikoor ja tomatipasta ning vala vormi.
5) Kata vorm fooliumiga ja küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.
6) Võta vorm ahjust ja pane peale juust. Lase ilma fooliumita veel ahjus 5 minutit küpseda.

No comments: