Vabandused-vabandused, et pole ammu midagi uut lisanud, aga siin ta siis on magusad mandlid. Lähipäevil lisan ka riisimakaroni salati. Selle retsepti puhul pole kogused väga olulised ja seda oli mul endalgi raske kirja panna- tähtsad on ainult koostisained.
Vaja läheb:
300g mandleid
14sl suhkrut
vett
3sl kohvilikööri
kaneeli
tšillipulbrit
3sl mett
Valmistamine:
1) Kata panni põhi veega ja lisa pool suhkrust. Lase ilma segamat umbes 1 minut keeda.
2) Lisa liköör, mesi, kaneel ja tšillipulber. /kõike vastavallt oma maitsele
3) Lisa pidevalt segades ülejäänud suhkur ja lase segul pakseneda nii, et suhkur hakkaks mandlite külge kinni jääma.
4) Eemalda pann tulelt ja jätka segamist. Pane mandlid suhkruga kaetud küpsetuspaberile jahtuma.
Kui tahad sama läikivat tulemust nagu siin pildil, peab arvestama, et mandlid jäävad üksteise külge päris kõvasti kini. Seda probleemi saab kergelt lahendada kui mandlite jahtudes lisada veel suhkrut, aga nii jäävad nad tuhmimad, kuid sama maitsvad ja veelgi magusamad.
No comments:
Post a Comment