8/26/2010

Täidetud sea kaelakarbonaad.

Vaja läheb:

1,5kg sea kaelakarbonaadi
150g suitsupeekonit
100g juustu
1 sibul
3spl kanget sinepit
6spl majoneesi
Maitsestamiseks soola ja pipart




Valmistamine:

1) Lõika liha nii, et sellest moodustuks lapik umbes 1,5-2 cm paksune ristkülik.  Kuna selle protsessi kirjeldamine on päris keerukas, lisan siia parem video, kus see kõik puust ja punaseks ette on näidatud- kaelakarbonaadi lõikamine.
 2)  Kui liha lahti lõigatud, maitsesta see soola-pipraga, määri peale sinep ning jäta vähemalt paariks tunniks kuni üleöö külma maitsestuma.
3) Järgmisena laota kõrvuti peekoniviilud ja nende peale juust ja sibul.
4) Pane liha rulli tagasi ja kinnita hambatikkudega. 
5) Kata liha mõlemalt poolt ühtlaselt majoneesiga ja pane küpsetuskotti. Selgituseks ka kaks pilti:
6) Küpseta liha 180 kraadi juures umbes 1,5 h.

1 comment:

Anonymous said...

Tegemist on teil ja ka seal videos siiski tavalise välisfileega (karbonaadiga), kaelakarbonaad on siiski suurem, tumedam ja rasvasem.